sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lampu témbok LED

产品 7-1
产品 7-2
产品 7-3
产品 7-4
Grosir lampu taman haneut waterproof luhur sareng ka handap lampu luar hiasan témbok lampu témbok LED lampu témbok
Grosir lampu taman haneut waterproof luhur sareng ka handap lampu luar hiasan témbok lampu témbok LED lampu témbok
Grosir lampu taman haneut waterproof luhur sareng ka handap lampu luar hiasan témbok lampu témbok LED lampu témbok
Grosir lampu taman haneut waterproof luhur sareng ka handap lampu luar hiasan témbok lampu témbok LED lampu témbok

Grosir lampu taman haneut waterproof luhur sareng ka handap lampu luar hiasan témbok lampu témbok LED lampu témbok


Ngaran Produk:

Lampu témbok LED

Number Model:

ELT-W108, ELT-W109

bahan:

Aluminium + PMMC

sertifikasi:

CE, ROHS, ERP, IP54

Rincian bungkusan:

Kotak batin + kotak karton

Tempat Asal:

Cina

panalungtikan
gambaran

●Modern Desain:-kualitas luhur paeh-tuang alloy aluminium kalawan PMMC Cover, Stylish tur basajan desain gaya, bisa gampang loyog jeung hiasan sejenna, dina garis kalawan estetika kontemporer.

●LED Nyimpen Daya & awét: tegangan: AC 200V-240V. Ukuran : 120 x 75 x 70 mm. Kualitas luhur LED Chips.

●Suitable pikeun pamakéan outdoor: IP54 design, waterproof na dustproof, bisa kalayan gampang nungkulan sagala jinis cuaca biasa.

●Kualitas luhur sarta jasa: CE, ROHS, ERP, sertipikat IP54 jeung jaminan 2 taun. Naon waé masalah lampu luar ieu, punten ulah ragu ngahubungi palayanan palanggan kami, kami bakal ngabéréskeunana pas mungkin.

产品 7-4

aplikasi:

Lega Paké: Sampurna di outdoor sarta indoor pikeun hotél, department stores, yards, doorways, porches, taneuh, taman, jalur, pasagi, témbok tangga, kamar mandi, pangkeng, ruang tamu, kantor.

产品 7-3

jéntré gancang

Suhu Warna (CCT): 2700K-6500K
Sumber lampu:LED
CRI (Ra>):80
style:

moderen lampu témbok dipingpin

Voltase Input (V):

200V-240V 50Hz

Wattage:4W / 8W
Lumen lampu:240lm / 480lm
Peunteun IP:IP54
bahan:

Die-cast awak aluminium + PMMC

Garansi (Taun):2-Taun
Suhu gawé (°C):-20°C-- +45°C 
aplikasi:Imah / Hotel / Ruang Hirup / Balkon / Patio / Koridor

Control kualitas:

1 测试 方式 副本

panalungtikan

kategori panas