sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lampu Surya LED

产品 5-3
产品 5-1
产品 5-2
sensor outdoor panel surya bodas haneut dipingpin lampu dipingpin témbok sistem lampu tanaga surya pikeun imah imah outdoor
sensor outdoor panel surya bodas haneut dipingpin lampu dipingpin témbok sistem lampu tanaga surya pikeun imah imah outdoor
sensor outdoor panel surya bodas haneut dipingpin lampu dipingpin témbok sistem lampu tanaga surya pikeun imah imah outdoor

sensor outdoor panel surya bodas haneut dipingpin lampu dipingpin témbok sistem lampu tanaga surya pikeun imah imah outdoor


Ngaran Produk:

Lampu Surya LED

Number Model:

ELT-S168WS

bahan:

ABS + PC

sertifikasi:

CE, ROHS, EMC, IP44

Rincian bungkusan:

Kotak batin + kotak karton

Tempat Asal:

Cina

panalungtikan
gambaran

●Desain Unik & Énergi Hemat: Unik jeung Exquisite Pola Solar Jalur Lampu. Cahaya anu éndah ieu sampurna pikeun jalur anjeun, buruan, kebon, patio, sareng hiasan jalan. Lampu surya gaduh panels surya-konversi tinggi pikeun mastikeun ngecas gancang jeung cahaya lila-lila, nyimpen énergi jeung nol tagihan listrik sapanjang taun.

●Upgrade Solar Panels & Energy Saving: The haneut bodas dipingpin lampu jalur surya Powered by solar anu cahaya outdoor hiasan sampurna jeung euweuh listrik diperlukeun. Nyerep sinar panonpoé pikeun ngecas, lampu taman surya anu dieusi ku sinar panonpoé langsung salami 8 jam tiasa nyayogikeun 4 dugi ka 20 jam katerangan. Lampu outdoor anu nganggo tenaga surya otomatis hurung peuting sareng pareum nalika subuh

●IP44 waterproof & Weatherproof:Lampu jalur bentang kami dijieun kalawan awak plastik ramah-lingkungan sarta Opal atawa Hapus PC sahadé Single-kristal Silicon Panels 1W, nyadiakeun sturdiness hadé tur stabilitas, sarta éféktif bisa nyegah korosi jeung karat. Kalayan rating waterproof IP44, éta tiasa nahan sagala jinis cuaca luar dina sagala rupa musim, anjeun henteu hariwang ngeunaan ngalaan lampu ka hujan atanapi salju.

●Otomatis Hurung / Pareum & Lampu Lila-lila: Lampu surya luar tiasa otomatis hurung nalika magrib sareng mareuman subuh. Éta diwangun-di 3.7V 18650 1500mAh Li-ion batré. Éta ngan ukur peryogi 8 jam pikeun dicas pinuh sareng nyayogikeun 4-20 jam waktos damel pikeun nyumponan kabutuhan cahaya wengi.

● Gampang Pasang: The lampu surya LED bisa dipasang maké screws ékspansi jeung screws timer ngetok.


产品 5-3

aplikasi:
Lampu buruan luar ieu tiasa dianggo pikeun jalur, jalan tol, patio, kebon, ranjang kembang, bentang, sareng padang rumput hejo. Lampu trotoar ieu tiasa ngahias bumi anjeun langkung saé sareng langkung anget. (Catetan: Panel surya henteu kedah katutupan ku barang asing nalika ngecas, upami henteu bakal nyababkeun panel surya gagal ngecas)

jéntré gancang
Suhu Warna (CCT): 3000K / 4000K / 65000K
Sumber lampu:LED
Sasayogian tanaga:solar
Voltase Input (V):3.7V
Lampu Luminous Flux (lm):200lm
CRI (Ra>):80
Sudut Beam (°):110
bahan:ABS + PC
batré Rechargeable:Li-ion batré
Suhu ngagawekeun (℃): -20°-/+50
Garansi (Taun):1-Taun
Type:kebon luar led surya lampu témbok
Service:OEM / ODM
aplikasi:Jalan / Kebon / Taman / Square / Jalan / Jalur

modeu switch PIR
3.7V 1500mAh batré jeung 32LEDs 3W 3000k/4000K/6500K suhu warna

测试方式 副本

panalungtikan

kategori panas